Profilaxie

terapia cariilor

Cu toții știm că este mai bine să previi decât să repari, dar, din păcate, de multe ori nu acționăm în acest sens. Și, când vorbim de prevenție, ne referim la prevenirea apariției cariilor dentare și a bolii parodontale, precum și la stoparea evoluției acestora.

Respectând câteva reguli simple, putem să ne bucurăm mai mult timp de dinți frumoși și sănătoși:

Ideal, ședințele de profilaxie cu medicul stomatolog ar trebui realizate la fiecare 6-12 luni, în funcție de particularitățile fiziologice ale fiecărui pacient.

Aceste ședințe constau în detartraj, periaj profesional și air-flow, asigurându-se astfel sănatatea dinților și a gingiilor. Detartrajul cu ultrasunete este o procedură minim invazivă, nedureroasă, care îndepărtează tartrul de pe suprafața dinților. El este urmat de un periaj profesional (realizat cu periuțe și paste speciale) care are rolul de a îndepărta placa bacteriană. Air-flow-ul este un tratament de igienă dentară constând în utilizarea unei combinații de aer comprimat și particule fine de pulbere, ce îndepărtează petele persistente de pe dinți, placa bacteriană și alte colorații.

Totodată se face cu această ocazie și o analiză amănunțită a întregii cavități orale, care permite depistarea precoce a cariilor sau a problemelor parodontale (gingivale), fapt ce previne tratamente mai costisitoare ce pot decurge din avansarea patologiilor nedescoperite la timp.

Prețuri

  • Detartraj și periaj profesional 300 RON
  • Air Flow 100 RON
  • Tratament albire dinți 1000 RON

Program

Luni – Joi

11:00 – 18:00

Vineri

11:00 – 17:00

Sâmbătă – Duminică

Închis

Solicită o programare