Echipa

Echipa noastră de profesioniști

Suntem o echipă mică, dar foarte performantă în domeniul ei de activitate. Nu o spunem doar noi, o spun și miile de pacienți care ne-au trecut pragul pe parcursul celor peste 30 de ani în care cabinetul nostru a funcționat neîntrerupt, în aceeași locație. Medicii noștri au în spate mulți ani puși în slujba stomatologiei, ani în care au tratat atât cazuri standard, așa-zis ”banale”, cât și cazuri unice și dificile.

dr sorin lazar

Dr. Sorin Lazăr

medic dentist

Este absolvent al Facultății de Medicină Dentară, UMF Carol Davila București – promoția 1989.

Este medicul coordonator al cabinetului stomatologic.

dr catalina radulescu

Dr. Cătălina Rădulescu

medic dentist

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicina și Farmacie “Carol Davila” din București în anul 2012. Practică stomatologia generală, cu înclinație spre estetică dentară, protetică și endodonție.

dr catalin dumitru

Dr. Cătălin Dumitru

medic primar chirurgie oro-maxilo-facială

A urmat cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, Bucureşti – Facultatea de Medicină Generală, fiind ulterior medic rezident Chirurgie Oro-Maxilo-Facială în cadrul aceleași instituții. În prezent, ocupă funcția de șef al secției de Chirurgie OMF în cadrul Spitalului Militar Central, Bucureşti.

dr andrei stoica

Dr. Andrei Stoica

medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Absolvent în anul 2005 al Facultății de Medicină Dentară, UMF Carol Davila București. Experiența și bunele abilități de comunicare îl ajută să trateze inclusiv pacienți de vârstă mai mică.

dr stefan lazar

Dr. Ștefan Lazăr

medic specialist protetică dentară

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

dr alexandru grigore

Dr. Alexandru Grigore

medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București din anul 2019, iar în anul 2023 a încheiat cu succes rezidențiatul în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, devenind medic specialist.

Este dedicat misiunii de perfecționare a esteticii pacienților săi.

dr vlad grigore

Dr. Vlad Grigore

medic specialist chirurgie dento-alveolara

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București în anul 2019 și din anul 2023 este medic specialist, în urma efectuării rezidențiatului în Chirurgie Dento-Alveolară.

nicoleta liontescu

Nicoleta Liontescu

asistent medical generalist
marinela ivana

Marinela Ivana

asistent medical generalist
stefan ciobanu Background Removal

Ștefan Ciobanu

asistent medical chirurgie oro-maxilo-facială